De ladder van Toontje

Dankzij het enthousiasme voor muziek en zang heeft Carla de zangpedagoge Elly Machtel kunnen helpen met het uitbrengen van een notenschrift voor kinderen: De ladder van Toontje.

Dit kinderboek, voor kinderen van 5 tot 9 jaar, verteld op speelse wijze het notenschrift. In het sprookje wordt je meenomen door de familie noot, waarin kinderen educatief alle noten leren.

Bovenstaande afbeelding is een column geplaatst in de Telegraaf over het boekje en Carla, welke in de editie van 27 februari terug te vinden is.

Presentatie Wiegelied Eiland

Op 24 september mocht Carla haar Wiegelied Eiland EP promoten tijdens een huiskamerconcert op de KinderRijk locatie aan de Nicolaas Tulplaan in Amstelveen. 
Carla heeft voor de aanwezige kinderen en hun ouders alle zes liedjes ten gehore gebracht. Tijdens dit optreden zijn er door RTV Amstelveen opnames gemaakt, waarover meer info en een samenvatting terug zijn te vinden op de website van RTVA

We zijn live!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een website en deze week is het zover, we zijn live gegaan!
Op deze website staat achtergrondinformatie over mij, waaronder een stukje biografie, informatie over mijn albums en hoe alles is ontstaan.
Ook ben ik op de voet te volgen via een nieuws-feed waarin nieuwtjes geplaatst worden over de ontwikkelingen in mijn muzikale leven!

En er zijn twee mogelijkheden om in contact met mij te komen.
Via het contactformulier op de contactpagina, óf via het mailadres: info@carlamusic.nl.

Tot slot is er ook nog een gastenboek op de website aanwezig.
Hierop kan een ieder een reactie achterlaten, die dan terug te lezen zal zijn op de website.
Ik kijk er naar uit die berichten te mogen ontvangen en te lezen!

Ik wens jullie allen veel plezier op mijn website en mochten er vragen zijn, dan hoor ik dat graag!

Groetjes,
Carla